Forældreforening

Forældreforeningen Æbleskuddet udtænker og forestår arrangementer og aktiviteter for børn og forældre

Forældreforeningen Æbleskuddet
 
Forældreforeningen "Æbleskuddet" blev i sin tid dannet af 2 energiske Æblegårds-forældre, med det formål at samle ekstra penge ind til børnehaven.

Det kan være til den årlige Bondegårdstur, som med tiden har vist sig at være en stor udgift, et nyt hegn, ekstra legetøj - eller hvad børnehaven nu må trænge til.

Personalet bestemmer selv hvad de vil bruge pengene til. Initiativet er siden blevet en fast del af børnehavelivet i Æblegården til stor glæde for børn og personale og foreningen består i dag af 5 frivilligt valgte forældre, 3 fra Æblerne og 2 fra Pærerne.

Foreningen udtænker og forestår arrangementer og aktiviteter for børn og forældre, herunder kan eks. nævnes: Høstfest med diverse konkurrencer, julebazar, auktion (for forældre), sommerfest etc.

Der sælges mad, kager, drikkevarer og lign. til 'høje' priser - alt overskud går til børnehaven. Det står naturligvis de til enhver tid siddende forældrerepræsentanter frit for, hvilke arrangementer de vil lave.

Nogle forældre vælger at sætte et beløb ind på Æbleskuddets konto en gang om året, mens andre løbende kommer med bidrag ved årets arrangementer. Foreningen er non-politisk og i øvrigt helt frivillig at deltage i og støtte.